|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω στην κατοχή μου ένα ενυδρείο DIY 140*45*50 και σκέφτομαι να το κάνω κοινωνικό φυτεμένο με εύκολα φυτά, χρώμα στα ψαρακια και σχετικά μεγάλα αν είναι ευκολοςσε μέγεθος... Τι προτείνετε??? Ευχαριστώ. Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Φυτεμενο σε τετοιο μηκος,με ψαρακια με εντονη κινηση,χρωμα και μεγαλα,ε τοτε εδω εισαι...Μελανοταινιες!
|
||||
|
||||
![]()
θα συνφωνησω με τα παραπανω ριξε μια ματια
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό!δεν είναι λίγο φορτωμένο όμως??
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρειο ειναι ωριμο,με καλη φιλτρανση και εχεις καταλληλα λιτρα μπορεις να κανεις overstocking με το συγκεκριμενο ειδος.
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι πιστεύω ότι λόγω συμπεριφοράς των συγκεκριμένων ψαριών και πολύ λιγότερα ψάρια να βάλεις στο ενυδρείο σου πάλι γεμάτο θα φαίνεται..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 112λιτρα | tnick | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 26-10-11 08:45 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου...Προτάσεις?!!! | Islander | Ζωοτόκα | 25 | 04-05-07 08:39 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |
Προτάσεις για setup ενυδρείου | rockulas | Malawi | 11 | 02-11-05 21:36 |