|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν από καιρό είχα δει φωτογραφίες με ενυδρεία που είχαν αφήσει την άλγη στο πίσω τζάμι και είπα να το κάνω και εγώ, μιας και μου είναι αρκετά δύσκολο να βάζω χέρι ανάμεσα σε ξύλα, φυτά κτλ.
Από αισθητικής άποψης δεν έχω κανένα πρόβλημα, το αντίθετο θα έλεγα...Επειδή όμως εδώ και 4-5 μήνες δεν έχω καθαρίσει την πλάτη του ενυδρείου ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Διακοσμητικά - πέτρες - πλάτη κτλ | Skydiver | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 03-08-13 11:24 |
DIY Πλάτη ενυδρείου | Γιώργος N. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-06-13 21:24 |
Αλλαγή φόντου στην πλάτη του ενυδρείου. | A.P | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-03-13 15:05 |
Φαγωμενο guppy Στην πλάτη του | babis100nx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-11 10:50 |
πλάτη Viv? | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 18-03-11 18:53 |