|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να επιστρατεύσω την εμπειρία σας. Έχω ένα 180 λίτρα φυτεμένο ενυδρείο με 8 νεον τέτρα,8 κολόμπιαν τετρα και 6 οττος. Από την αρχή είχα στόχο να προσθέσω 3 (2 θηλυκά 1 αρσενικό) απιστο κοκατου (μόνο μπορέλι και κοκατου μπορώ λόγω νερού). Οπότε έχω φτιάξει 2 σπηλιές και προσπάθησα ένα μέρος να είναι σκιερό. Παρόλα αυτά έχω ήδη προσθέσει 5 RCS και 7 αμανο γαρίδες. Οι RCS θα μετακομίσουν και οι αμανο έχουν μεγαλώσει αρκετά. Έχει κάποιος εμπειρία από απίστο με αμανο γαρίδες ; Οι πιο πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο λένε ότι οι αμανο δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το γόνο και τα απιστος δεν θα φάνε τις γαρίδες....Όχι πως βλέπω και παραπάνω από 2-3 γαρίδες όποτε κοιτάω
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιστο | petros | Αμαζόνιος και περίχωρα | 7 | 09-02-13 21:15 |
συμπεριφορα απιστο κακατου | faceck | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 14-01-12 13:53 |
απιστο κακατου | faceck | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-11 21:00 |
Απιστο με cherry γαριδες... | imichal | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 09-12-08 14:30 |