|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια...
εχω ενα ενυδρειο 54λιτρα...και αποκτησα.εδω και καιρο δυο 20λιτρα ενυδρεια...και το ενα απο αυτα θελω να το χρησιμποιησω γι; να ζευγαρωσω τους μονομαχους μου...βσκα εχω εναν θυληκο...και θα παρω και εναν αρσενικο!! διαβασα πολλα για τν αναπαραγωγη αλλα εχω καποιες αποριες στο ενυδρειο αυτο που θα γινει η αναπαραγωγη χρειαζεται να βαλω φιλτρο μεσα ενω τν στιγμη που.ζευγαρωνουν γιατι αν βαλω φοβαμαι μην χαλασω τις φουσκαλες που φτιαχνει ο αρσενικος Ακομα απο τν στιγμη που το αρσενικο θα τυλιξει το θυληκο και θα ζευγαρωσουν αμεσως θα γεννησει το θηλυκο;;; Και το ενυδρειο που λεω πρεπει να του εχω υποστωμα φυτα και τετοια η καλο ειναι να το εχω αδειο Απαντηστε μου σ αυτες τς αποριες για να μην αποφυγω τυχον λαθη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γενικα | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-07-10 11:23 |
Ερωτιση Γενικα | eliteaguarium | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 10-05-09 00:45 |
Γενικα για παπαγαλοψαρα | stnikolas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-09-07 23:26 |
Γενικα περι Sylvania | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 07-05-07 12:42 |