|
|||
|
|||
![]()
πόσο αλάτι (το χοντρό ακατέργαστο φυσικό) πρέπει να έχουμε σε μόνιμη βάση στο ενυδρείο με guppies, platy, molly...?
|
|
||||
|
||||
![]()
με 1 γρ. / λιτρο εισαι οκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα platy και guppies θα προτεινα μικροτερη συγκεντρωση
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα εχουν κανενα θεμα.. εχω πλατυ με μολλυ σε 1 γρ. /λιτρο..
για τα μολλυ ειναι και λιγο... ειναι μια καλη αναλογια για προληψη ασθενειων.. |
|
|||
|
|||
![]()
μμμ... δηλαδή 0,1% αλάτι... λίγο δεν είναι?
...καλά τα molly ζούνε και σε υφάλμυρο νερό! ...και γκάπυ έχουν βρεθεί σε υφάλμυρα νερά σε εκβολές ποταμών... |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως!
Μανο , νομιζω ειναι καλα..μετα θα εχεις προβλημα με τα φυτα.. |
|
|||
|
|||
![]()
όντως.. τα φυτά θα την δουν κανονικά...
ακόμη δεν έχω κάνει κάτι, σκέφτομαι για ενυδρείο με ζωοτόκα (ίσως μόνο με μολλυ αν βρώ στα χρώματα που θέλω)... -αν καταλήξω μόνο σε μολλυ θα το κάνω υφάλμυρο ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και πολυ καλα θα κανεις!
![]() υπαρχουν πολλα ομορφα μολλυ.. αν καταληξεις εκει.. ψαξε και για φυτα υφαλμυρου νερου.. να μην εχεις προβληματα |
|
|||
|
|||
![]()
απο φυτα ... κερατοφυλλο, ασιατικη φτερη, ελληνικο μυριοφυλλο και ελληνικο samolus valerandi , elodea.. εκτος απο την φτερη τα υπολοιπα τα βρισκω στς αλυκες μας..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ex.Al.Os Ζωοτόκα | Ex.Al.Os | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 23-03-12 17:25 |
Ορυκτό Αλάτι σε ενυδρείο με ζωοτόκα. | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 23-03-11 00:38 |
Ζωοτόκα - υβριδισμοί | tasos12 | Ζωοτόκα | 14 | 19-01-11 09:54 |
Αλάτι σε ζωοτόκα | giorgio | Ζωοτόκα | 2 | 06-05-07 09:30 |