|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τι ειναι αυτο??μ'αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω το ονομα για να βρω το προφιλ του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη μάλλον είναι το Phractocephalus hemioliopterus.
Μεγαλώνει πολύυυυυυυ ![]() ![]() http://www.aquahobby.com/gallery/gphracto.html |
|
||||
|
||||
![]()
Μαικ αστό γιατί αυτό είναι που λέει ο thediscusman, πάρε κάτι άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι!
Φανταστικο ψαρι! Αλλα κανει για ενυδρεια σαν του πρυτανη και πανω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
το ειδα σημερα στον αμαζονιο στην αγγελακη εχει μηκος τουλαχιστον 45 εκ, και ειναι σαν αγελαδα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ειχε ερθει ο Giorgos θεσσαλονικη το ειχαμε δει ξανα στον Μανωλη, μονο που αυτη τη φορα ηταν σε αθλια κατασταση γιατι το ειχαν κατα χτυπησει κατι παπαγαλακια που ειχε μαζι του.Δεν πιστευω να επεζησε αλλα αν θες μπορεις να πας μια βολτα να δεις αν υπαρχει ακομη.
Και φυσικα προσεξε σε τι κατασταση ειναι αν υπαρχει ακομη, αν ειναι σε αθλια καντου τρελα παζαρια!!!!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|