|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα... Εδώ και κάποιο καιρό παλεύω να στήσω το 500άρι που αγόρασα, και είμαι στην τελική ευθεία!!! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας (μειονεκτήματα, πλεονεκτήματα και τι να προσέξω) για κάποιες κιχλίδες που μπορώ να βρω.
Οι κιχλίδες είναι οι εξής. MELANOCHROMIS AURATUS MELANOCHROMIS MAINGANO LABIDOCHROMIS CAERULEUS-YELLOW LABIDOCHROMIS HONGI RED TOP NIMBOCHROMIS VENUSTUS METRIACLIMA BLUE METRIACLIMA LOMBARDOI METRIACLIMA ZEBRA OB METRIACLIMA RED ZEBRA METRIACLIMA RED ZEBRA PSEUDOTROPHEUS DEMASONI HAPLOCHROMIS ELECTRIC BLUE (SCIAENOCHROMIS FRYERI) Τέλος τι ποσότητα από το κάθε είδος ψαριού μου προτείνετε να βάλω μέσα στο ενυδρείο αυτό???
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Moss αφρικής υπάρχει? | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-04-11 00:51 |
γατόψαρα αφρικής | yllop | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 10 | 31-03-11 23:19 |