|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλοι μου...
Πήρα τελικά την απόφαση και θα φτιάξω μια 3d πλάτη για το μεγάλο ενυδρείο μου που είναι περίπου 270λιτρα... Η πλάτη θα είναι συνολικά 115 χ 46 εκατοστά και θα την κάνω σε 3 ασύμμετρα κομμάτια... Χρησιμοποιείσα ενα φύλλο φελιζολ 1cm και ενα 2cm.. Για τσιμέντο πήρα το aquamat της isomat Και ενυδρειακή σιλικόνη... Το 1cm φελιζολ θα είναι η βάση και με αυτό των 2cm θα κάνω τις πέτρες... Το τελικό σχήμα θα περαστεί 3-4 φορές τσιμέντο, απο εντελώς νεροτο μέχρι τελείως πηχτό.. Τσιμέντο έχω πάρει γκρίζο και άσπρο και θα παίξω με λίγες αποχρώσεις... Βάζω λίγες φωτογραφίες από την σημερινή πρόοδο... Βασικά την αρχή... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο βρε φίλε, Μπράβο
Δεν μου φτιάχνεις και εμένα ένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο παει να γινει!
Μπραβο σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου αν ήσουν Κύπρο, ευχαρίστως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο καλα το πας
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο φενετε συνέχισε και ξανα ανέβασε φοτο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κατασκευή καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κατασκευή
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά σήμερα έκανα την πρώτη στρώση με γκρι τσιμέντο aquamat isomat..
Βάζω φωτογραφίες |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πάμε !!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μέρα 3, και 2η στρώση
Πώς σας φαίνεται η χαραμαδα της ένωσης?? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια πολυ καλη λυση ειναι και τα πλακακια που αποικονιζουν πετρες ειναι ομορφα και με λιγο παχος .Εσυ gkontos δουλευε γιατι το Σεπτεβρη θα ερθω για ελεγχω κουμπαρε,μπραβο ωραια δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
3η και τελευταία στρώση...
Τώρα μια βδομάδα να στεγνώσει καλά και μετά θα το βάλω νια βδομάδα στο νερό |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σου φιλε μου...
Πολυ ωραιο... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία δουλειά, μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο !!!!
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη μ αρεσε η κατασκευη και ζηλεψα
![]() Η μονη διαφορα με τον φιλο gkontos , ειναι οτι περασα ενυδρειακη σιλικονη το φελιζολ και το πασπαλισα με αμμο, ωστε να δειχνουν οι "βραχοι" πιο τρακτερωτοι στην οψη. Επειτα το περασα 3 στρωσεις γκρι aquamat. Φιλε gkontos , ευχαριστω θερμα για την ιδεα! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χε χε χε κανένα πρόβλημα φίλε μου...
Πανέμορφο είναι το δικό σου |
|
||||
|
||||
![]()
Με εχετε κανει να ζηλεψω βρε παιδια και δεν με παιρνει ο χρονος να το φτιαξω, θα με πάει πάνω από 15 μέρες πίσω και πρεπει να βάλω τα ψαρια επειγόντως μεσα στο καινουριο
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε νομίζω αξίζει τον κόπο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη βαλε τα ψαρια..εγω τα εχω ηδη μεσα και εκανα την πλατη
![]() θα βαλω βεντουζες πισω για να την βαλω στο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω σκεφτεί και εγω να τη φτιάξω μετά. Θα χρειαστώ βέβαια κάποιο μεγάλο κουτι να την αφησω στο νερό για πολλές ημέρες. Και μετα άδειασμα του ενυδρείου για 2 ώρες το πολύ. Εχω σκεφτει να βάλω κομμάτια πλεξι πίσω από τη πλάτη και αφου αδειασω το ενυδρείο να τη κολλήσω. Σε μισή ώρα έχει στεγνώσει (τσιμπήματα θα θέλει έτσι και αλλιώς) ένα ξέπλυμα του ενυδρείου και πάλι γεμισμα. Σε ένα Σαββατο έχει γίνει αυτο, όλο το υπόλοιπο είναι το θέμα. Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως και τώρα έτσι οπως είναι αλλά και με πλάτη θα γεμίσει αλγη το δικο μου, όποτε μήπως τη φτιαξω και απο την άλγη μετα δεν θα φαίνεται τίποτα ; Ετσι είπα ας το αφήσω ετσι να δω πως θα γίνει , και αν δεν πρασινήσει πολύ τη φτιαχνω μετα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να εχεις τοσο αλγη εφοσον δεν το χτυπαει ο ηλιος συνεχεια..
Σαλιγκαρακια σκεφτηκες? εγω εχω ramshorns μεσα και θα βαλω και tuberculata. Δεν πολυ εχω αλγη στα τζαμια , παρα μονο λιγη καφε, που νομιζω θα δειχνει και ομορφο στην πλατη. Παντως κι ετσι οπως το σκεφτηκες γινεται.. μπορεις να το αφησεις και για αργοτερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ανετα!
Εμενα την βγαζουν σε 3 βαθμους τον χειμωνα.. στους 15 δεν θα αντεξουν? και δεν χρειαζεσαι και helena να ελεγχεις τον πληθυσμο, τα χρυσοψαρα τον ελεγχουν απολυτα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα τρώνε τα tuberculata ; Γιατι στο τροπικό έχω άπειρα, να ρίξω μια χουφτα μέσα, και στο γαριδάδικο έχω πολλα Physa που γίνονται μεζές από τα Helena
|
||||
|
||||
![]()
tuberculata δεν εβαλα ακομα.. περιμενω να μεγαλωσει η αποικια τους σε αλλο ενυδρειο για να ριξω, καθως εχει λιγες μερες που εβαλα.
ramshorns εχω στα χρυσοψαρα, τα ενηλικα δεν τα πειραζουν, αρα σιγουρα και τα ενηλικα tuberculata, απο τα μικρα ομως επιβιωνουν λιγα, καθως τα περισσοτερα γινονται μεζες.. βλεπω ελαχιστα μικρα καθε φορα.. τα φυσα ειναι μικρα, ισως και τα ενηλικα να τρωγονται |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3D Background | Ανδρέας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-05-11 18:40 |
diy background | spirossd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-05-11 13:38 |
background? | klipitiklopos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-05-11 22:14 |
DIY Background | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-02-08 19:12 |
background | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:12 |