|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μήν μπορώντας να αντέξω το κάλεσμα των θαλασσίων σειρηνών υπέκυψα και εγώ και εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησα ένα μικρό ριφάκι 72 λίτρων....
![]() Το ενυδρείο είναι υπο συνεχή "μετάλαξη" και η ολωκλήρωση του αναμένεται μετά το καλοκαίρι.... Εδώ είναι τρείς φωτό για να πάρετε μια γεύση.... Τα δύο φιλαράκια.... ![]() Μακράν ένα απο τα καλύτερα 'χρώματα' σε ενυδρείο.-Η φωτό το αδηκεί- ![]() Να και κάποια άλγη που είναι η αγαπημένη μου λόγω πρασινάδας!!! ![]() ![]() **Ο τρίτος της παρέας ένα μικροσκοπικό ζέμπρα ντάμσελ δέν ήθελε να φωτογραφηθεί... **Όσοι νομίζετε ότι πέρασα στο 'αντίθετο ρεύμα' κάνετε λάθος μιας και η αναλογία γλυκών με θαλασσινών λίτρων στο σπίτι μου είναι 2350 λίτρα γλυκό και 72 θαλασσινό.... ![]() ![]() **Δέν αναλύω τον εξοπλισμό μιας και κάθε μέρα αλλάζει... ![]() ****Θανάση ξέρεις άν το κελί στον Κορυδαλλό έχει θέση για ένα 300λιτρο ριφάκι????
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|