|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα!!σήμερα έκπληκτος παρατήρησα μερικά physa fontinalis στο τζάμι από το ενυδρείο μου...δεν είχα ξαναδεί τέτοια μέσα και το τελευταίο φυτό ήρθε πριν 2-3 εβδομάδες...αυτά βλάπτουν φυτά ή ψάρια?θα έχουμε θέμα??
|
|
||||
|
||||
![]()
προφανως ηρθε με τα φυτα..
Δεν κανει κανενα κακο σε φυτα και ψαρια , περαν του αισθητικου του πραγματος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πως μπορώ να τα καταπολεμήσω?έχω και μερικά applesnails μέσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο κακο δεν κανουν. Διαβασε και αυτο.
Αν αυξηθει πολυ ο αριθμος τους, ενας τροπος αντιμετωπισης ειναι τα clea helena , με τα οποια ξεχνας τα apple snails και επιπλεον, πρεπει να τα ταϊζεις οταν εξαφανισουν τα αλλα σαλιγκαρια. Ή αλλιως, μαζευεις ολα τα physa με παγιδες και τα στελνεις σε εμενα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παγίδες???ωχχ και εγώ 7-8 που βρήκα τα πέταξα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ειναι ρε συ. Διαβασε το πρωτο link που εγραψα πιο πανω. Καλο κανουν τα σαλιγκαρια σε ενα ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχώς δε το ήξερα....φοβήθηκα μήπως μου κάνουν κακό στα φυτά ή στα apple snails...ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα...οπότε δε θα ξαναγίνει το λάθος...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα θα βρεις κι άλλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση σαλιγκαριων Physa- Lymnaea | Raven | Σαλιγκάρια | 1 | 25-11-10 18:55 |
Physa fontinalis & Clown loach | Geovai | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 24-09-10 10:16 |