|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τι γνωμη εχεται για το co2 σε ταμπλετες<υποκαταστατο θα ειναι λογικα>εχω δει ενα σετακι της τετρα με πολλες ταμπλετες+χαπια λιπασμα για το υποστρωμα και υγρο λιπασμα μονο 25 τιμη που αντιστοιχει σε μια φιαλη 100g co2 και τα diy δεν ξερω μετα απο αυτα που εχω ακουσει....τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω για τις ταμπλέτες Co2 αλλά για το DIY με μαγιά και ζάχαρη έγω έχω κάνει σε ένα μπουκάλι 2λιτρο απο κόκα κόλα και βγάζει σταθερά 26 φυσαλίδες το λεπτό,χωρίς κανένα πρόβλημα.Αρκεί να τηρείς τους κανόνες ασφαλείας γιατί αλλιώς μπουμ
![]() ![]() ![]() Φιλικά Ιορδάνης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σήμερα είδα και κάτι ταμπλέτες της SERA για CO2 Τελικά κανουν δουλειά ή να παραμείνω στην DIY κατασκευή που έχω ήδη?
Φιλικά Ιορδάνης |
|
||||
|
||||
![]()
Να παραμείνεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοροιδια ή μικρη αποδοση?
|
||||
|
||||
![]()
Αντιοικονομικο για πολλα λιτρα..
Αμα ειναι για κατω απο 60 κατι γινεται... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οπότε να το υπολογίζετε για ενυδρεία μέχρι 35 λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη παιζω με το flourish excel σε 5 λιτρα... μαλλον το υγρο co2 ειναι καλυτερο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|