|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα.Εδω και 3 μηνες το δισκοενυδρειο μου παει μια χαρα.Εχω καταφερει προς το παρον να κραταω οσο μπορω μια σταθεροτητα στις συνθηκες και ολα πανε καλα.Εδω και λιγο καιρο ειχαν ξεχωρισει οι 2 και ολα εδειχναν οτι κατι παιζοταν μεταξυ τους.Την περασμενη βδομαδα λοιπον τους εβγαλα και τους μετεφερα σε ενα 100αρι μονους τους μπας και εχουμε τιποτα γεννητουρια.Σημερα το βραδυ κιενω πηγα να τοτς ταισω ειδα αυτο που ευχομουν.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
με τις ευχες μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!καλα γεννητουρια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thanks Μαρια.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Μανο
![]() ![]() Κρατα μας ενημερους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη τυχη...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι μπραβο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ειχα γεννητουρια εχθες. Ο οτομν μου βγηκε κοριτσακι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε παιδια ,αντε και στα δικα μου :P
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια παίδες.... ελπίζω να δείτε ΟΛΑ σας τα αυγά, να γίνονται ψαράκια σύντομα!!
Και σ'ανώτερα στους νέους γονείς! |
|
|||
|
|||
![]()
Δευτερη μερα σημερα και η θυληκια συνεχιζει τη φροντιδα στα αυγα της τρια απτα οποια εχουν γινει ασπρα χωρις ομως ακομα να απομακρυνθουν.Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας.pritanis καλη επιτυχια και σεσενα.Φιλε ΝΙDAL ξεκιναω να βρω κερατοφυλλο...Αντε να δουμε...
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι αυτο το κερατοφυλλο;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceratophyllum demersum λεγεται επισης και hornwort στην αγγλικη.
Φυτο χωρις ριζες που ζει σχεδον παντου... http://aquat1.ifas.ufl.edu/cedepic.html |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει σίγουρα ο mikenuke να σου δώσει και βέβαια όχι μόνο αυτός.
Πρήξτους χε,χε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το καλο....
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι εχθεσ το βραδυ ολα πηγαιναν ρολοι. Σημερα το πρωι δεν υπηρχαν τα αυγα....Τι μπορει να εγινε;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η σε επισκεφτηκε ο κλεφτοαυγας... (κατα το κλεφτοκοτας)
η το ασπρισμα που ειδες χτες επεκταθηκε και στα υπολοιπα και οι γονεις τα εφαγαν στην προσπαθεια τους να τα καθαρισουν. Μπορει να μην ηταν καν γονιμοποιημενα. Βetter luck next time.. |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπερα.Σημερα γυρνωντας απτη δουλεια ειδα οτι τα αυγα ειχα μειωθει αισθητα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πρώτες 3-4 φορές είναι δύσκολες.
Αμα κανένα "θηρίο" καταφέρει με τη πρώτη γέννα να βγάλει νεογνά που να επιζήσουν και να μεγαλώσουν, πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Είναι απόλυτα φυσικό και αναμενόμενο να "χαθούν" τα αυγά σας - το περίεργο θα ήταν το αντίθετο ![]() Μην απογοητεύεστε τόσο εύκολα... Για κάτι τόσο απαιτητικό όπως η αναπαραγαγωγή δίσκων, είναι φυσικό να "χάνονται" αυγά - ειδικά στις πρώτες γέννες. Τέλος πάντων, σκεφτείτε οτι αν η αναπαραγωγή δίσκων ήταν σαν την αναπαραγωγή guppies... τότε οι δίσκοι θα είχαν την ίδια τιμή με τα γκαπάκια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν απογοητευθηκα καθολου αντιθετα γοητευθηκα και μονο που ειδα τα αυγα.... Δεν ειχα καν την τρελη φαντασια οτι θα εππιτυχω αναπαραγωγη με την πρωτη. Εδω δεν καταφερα την γκαπινα να γεννησει και θα το πετυχαινα με τους δισκους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aυγα παπαλαααα...ατυχισαμε λοιπον.Ηταν ομως ομορφη η αρχικη εμπειρια. Συνεχιζουμε δυνατα για την επομενη φορα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην στεναχωριεσαι φιλε μου γιατι με τις αρχικες αποτυχημενες γεννες αποκτας εμπειριες εσυ και ακομα πιο πολλες οι δισκοι σου.Καλη τυχη και ελπιζω η επομενη γεννα σου να ερθει συντομα.
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|