|
||||
|
||||
![]()
Παρατηρησα σημερα οτι ο πλεκο εχει αυτο στην στοματικη του κοιλοτητα και δεν μπορω να βρω πουθενα τι μπορει να ειναι κ απο τι προκλειθηκε! Εαν γνωριζει καποιος ας δωσει τα φωτα του γιατι δεν εχω ιδεα!
Να ενημερωσω οτι ο πλεκο και τρωει κανονικα κ κινειται κ δεν εχει καμια αλλη ενδειξη οτι κατι μπορει να πηγαινει στραβα! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου, εμένα μου μοιάζουν με εσωτερικούς όγκους. Φοβάμαι ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για το ψαράκι σου. Υπάρχει κάποια άλλη εξωτερική παραμόρφωση, πρήξιμο κλπ στην περιοχή του κεφαλιού;
Για αρρώστιες στους pleco κοίτα και εδώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει καποια αλλη παραμορφωση πουθενα
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bassaris : 29-01-14 στις 01:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS χρειάζομαι βοήθεια!!!! | bassaris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 26-11-13 21:23 |
Χρειάζομαι βοήθεια!!! Πρόβλημα με ταμπλέτες λίπανσης φυτών!!! | Thrillos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-03-10 01:25 |
Χρειάζομαι βοήθεια για να επιλέξω ψαράκια. | DUKEMNUKEMgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 17-06-09 04:49 |
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας - ΕΠΕΙΓΟΝ - | wodan | Χρυσόψαρα | 24 | 21-05-04 22:10 |