|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα 3 firemouth τα οποια ειχαν μαζεμενα στομαχια σαν να ηταν νηστικα για μερες.
Τι σημαινει αυτο?Μηπως δεν επρεπε να τα παρω?[/i]
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως οντως ειναι νηστικα?
Υπαρχει ορεξη? Τρωνε? Μολις προσαρμοσθουν, θα καταλαβεις! Στη βιβλιογραφια αναφερονται περιπτωσεις υπερβολικης ορεξης σε συνδιασμο με εσωτερικα παρασιτα με αποτελεσμα ρουφηγμενες κοιλιες... Σε μερικες μερες θα ξερεις. (και αν ειναι απο κανεναν expert που εκτος απο ph δεν ριχνει και τροφη στα ενυδρεια του ![]() ![]() Τωρα για το αν θα επρεπε να τα παρεις, την απαντηση την ξερεις καλυτερα απο εμενα. Φιλοζωικως ναι, κατα ταλλα οχι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα μια που τα εβαλα και μια που τα εχασα!
Απο το στρες δεν κανανε ουτε κινηση. αυριο θα ταισω αρτεμιες και λεω να τους παω ετσι στην αρχη με σκουλικακια και αρτεμιες και φυσικα το κλασσικο φυλαρακι. Ο μαστορας τα ταιζε κανονικα και ειχαν και ορεξη απο οτι μου ειπε. θα δουμε. τα μεταδοτικα φοβαμαι πιο πολυ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα τα ψαρια μαλλον αταϊστα ητανε γιατι μολις μπηκαν στο ενυδρειο μου εστρωσαν οι κοιλιες, σταματησαν και οι θορυβοι απο τα στομαχια τους!
Χαιρομαι που τα πηρα τελικα. Παντως τολμω να πω οτι ειναι απο τα πιο ντροπαλα ψαρια που εχω παρει ποτε, εκαναν 5 μερες να αρχισουν να βγαινουν απο τις κρυψωνες τους και ακομη και τωρα σκιαζονται με το παραμικρο.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|