|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η περιπετεια με τους δισκους συνεχιζεται.... Στο 400αρι μου προσθεσα την προηγουμενη εβδομαδα αλλους τρεις δισκους εναν αδεσποτο diamond με κατι ακομα 4αρι, εναν brown 7αρι και εναν marlboro red 14αρι, οποτε μαζι με τον Οτομν (7αρης brown) και τον Elvis (4αρης marlboro) εχω συνολικα 5. Το ενυδρειο εχει μπει σε καλη ρεγουλα και ολα πανε σχετικα καλα. Οι δυο brown αγαπηθηκαν και εγιναν αχωριστοι , ο Ελβις αλωνιζει, λιγο ο αδεσποτος δεχεται ενα κυμηγητο απο ολους τους αλλους (σνομπαρουν και τα ψαρια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως τρώει "στα κρυφά" ?
![]() δηλαδή μπας και δεν τον παίρνεις χαμπάρι οτι τρώει (εδώ που τα λέμε δε νομίζω οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο... απλά το θέτω ως σχεδόν μηδενική πιθανότητα)... Απ' όσα διάβασα, για το μέγεθός του (14cm αν κατάλαβα καλά), μια βδομάδα είναι μια "μικρή προς μέση" περίοδος προσαρμογής. Περίμενε μια βδομάδα ακόμα και αν συνεχίσει την "απεργία πείνας" η την "δίαιτα", σε συνδυασμό με κάποιο "αδυνάτισμα", να αρχίσεις να ανησυχείς. Οι δικοί μου άρχισαν να τρώνε 5-6 μέρες μετά την μεταφορά και ο ένας απ' αυτούς (7cm) κανα μήνα μετά "τα πήρε" και δεν έτρωγε για μια βδομάδα. Μετά, σαν να μην συνέβη τίποτα ξανάρχισε να τρώει κανονικά. Αβυσσος η ψυχή του δίσκου... ![]() Οσο δεν παρουσιάζει σημάδια αρρώστιας, μια χαρά είναι. Παρακολούθα τον όμως όσο το δυνατόν πιο συχνά... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον σημερα ξημερωσε μια νεα μερα , ο ντροπαλος γιγαντας σημερα εφαγε σαν βασιλιας . Οποτε ολα καλα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|