|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
οποσ λεει και η εροτειση μου
τα κοματια απο κοραλια κανουν για βιολογικο υλικο σε ενειδριο γλυκου νερου Θα μου ανεβάζουν το ph? ------------------------- γιαυτό το υλικό μειλαω http://www.korallen-zucht.de/en/shop...c-filters.html ------------------------- μήπως είναι ζεόλιθος και αν ναι τι ισχύει ειναι κάλο βιολογικό υλικό? μου ανεβάζει το ph? δεν θέλω ψηλό ph το ενυδρειο προορίζετε για Αμαζόνιο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christophoros : 04-01-14 στις 23:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το προιον που εβαλες στο λινκ,δεν ειναι κοραλια,ειναι ζεολιθος.
"ZEOvit® for automatic filters is a balanced mix of different zeolites. It is an absolutely natural Zeolite mix of highest quality." για το ζεολιθο μπορεις να διαβασεις εδω. |
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα ειναι
επιδει εγραφε πανο korallen-zucht.de ZEOVIT και εγο προσεξα το κοραλλ και νομειζα zeovi ποσ ειανι η μαρκα |
|
||||
|
||||
![]()
θα στο μαλακωσει το νερο,αλλα εχει κιαλλες "παρενεργειες"
εγω δεν θα εβαζα. αληθεια τι νερο εχεις στην κυπρο?σκληρο,μαλακο?δεν θυμαμαι τι εχω ακουσει... |
|
|||
|
|||
![]()
στην κυπρο εχουμε αρκετα σκλυρο νερο
αλλα στο ενειδρειο θα βαλω ριζεσ μοπανι και θα πεφτει η σκλιροτητα διαβασα αυτο που μ εστιλεσ και απο οτι καταλαβα ο ζεολυθοσ δεν κανει για βιολογικο αλλα για βιολογικο μου τον εφεραν αν εχω μια μικρι ποσοτητα του ομοσ στο φυλτρο και να κανο αντικατασταση καθε 2-3 μηνεσ παλει θα εχω τησ παρενεργιεσ του? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Τι φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 21-11-07 14:11 |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |