|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και χρονια πολλα εχω ενα ενα ενυδρειο 150 λιτρα εχω κανει και την παρουσιαση του 150 λιτρα ζωοτοκα.σημερα προσεξα στο πισω τζαμι σε 2 σημεια κατι ασπρα μαζεμενα μπαλακια.καμια δεκαρια απο τη μια και καμια δεκαρια απο την αλλη.σαν ειχανσχηματισει εναν κυκλο.ασπροδιαφανα μπαλακια.ξερεις κανενας τι ειναι αυτο?αλγη παλι????
|
|
|||
|
|||
![]()
έχεις σαλιγκάρια (λαθρεπιβάτες) στο ενυδρείο σου? εάν ναι τότε πολύ πιθανών να είναι τα αυγά τους τα βγάζουν σε μια διάφανη γλίτσα και τα κολάν στο τζάμι ή κάτω από τα φυλά των φυτών... καμιά φωτογραφία θα βοηθούσε...
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω σαλιγγαρια....τοσα πολλα???εχω ηδη καμια 10αρια!!!αμα τα περασω μια με το σφουγγαρι θα κανω τιποτα????
|
|
|||
|
|||
![]()
και λίγα είναι... αναπαράγονται αβέρτα όταν βρουν κατάλληλες συνθήκες φαγητού κυρίως.... λογικά αν περάσεις το σφουγγαράκι θα τα καταστρέψεις...περίμενε να σου πουν και οι πιο έμπυροι την γνώμη τους....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με ένα σφουγγάρι ή με μια πιστωτική κάρτα καθάρισε το, μάλλον σαλιγκάρια είναι , πολλαπλασιαζονται όντως πολύ γρήγορα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασπρα κακακια | stefanos samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 39 | 30-07-11 13:52 |
περιεργα ασπρα μικρα πλασματακια | kalomoiris | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-12-08 01:09 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
ασπρα στιγματα? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-07-07 11:26 |
μικρα ασπρα σκουλικακια | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 22-03-04 20:37 |