|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις: 50Χ25Χ25
Όγκος:30 λίτρα Κατηγορία: φυτεμένο Φυτά:Anubias barteri var. nana, egeria densa, cryptocorine, java fern , 2 roots, moss Ψάρια / Άλλα είδη:1 αρσενικος betta splendens Διακοσμητικά υλικά:1 mopani Wood,πετρες λάβας, καφέ χαλαζιακή άμμος - υπόστρωμα: sera floradepot Φωτισμός: φωτιστικό πάγκου (25 W φθορίου) + φωτιστικό λεντ για βράδυ (μπλε) Διάρκεια φωτισμού:5-6 ώρες Φιλτράρισμα: i-Tech Afi80 (100lt/h) στη χαμηλή ροή Θερμοστάτης:25watt Παράμετροι: pH: 7.8 Γενική σκληρότητα >150 ppm Ανθρακική σκληρότητα: 120 ppm Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):>15 Αλλαγές νερού:εβδομαδιαιες 30% Θερμοκρασία:28 Το φίλτρο είναι αυτούσιο από το παλιό στρωμένο ενυδρείο όπως και το 25% του νερού. Έχω προσθέσει φύλλα catappa (η σκληρότητα του νερού παραμένει υψηλή, όμως). Τι άλλο μπορώ να κάνω; Τύρφη; Ο μικρός βέβαια είναι κατευχαριστημένος και πολύ δραστήριος. Τρεις μέρες μέσα, έκανε την πρώτη του φωλιά, κάτω από ένα catappa που δεν βυθίστηκε και γυροφέρνει όλο το ενυδρείο. Όταν τον μετέφερα, τον έβαλα για λίγα λεπτά (περίπου 10) σε ένα μπολ 2 λίτρων από το οποίο και ΠΗΔΗΞΕ (το κάθαρμα). Την 1η φορά έπεσε στον πάγκο και τον μάζεψα, τη 2η τον πρόλαβα κι έβαλα το χέρι μου και έφαγε κουτουλιά. Έκτοτε κάθισε σαν καλό παιδί να περιμένει... ύπουλο ψάρι αν και μισή μερίδα! Κάνω προγραμματισμένες αλλαγές κάθε Παρασκευή, το νερό μας εδώ είναι σκληρό. Βιντεάκι. Sorry για την ποιότητα, αλλά δεν μπορώ να βρω το φορτιστή της μηχανής μου από όταν τον 'φύλαξε' ο σύζυγος!!! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Ενυδρείο του Μονομάχου Μου | danny | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 83 | 06-04-13 22:07 |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο ενυδρείο με μονομάχο | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-07-10 11:49 |
Το ενυδρείο μου για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 15-01-10 12:46 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |