|
|
||||
|
||||
![]()
Το μέγεθος του είναι περίπου 6cm το έχω δυο μέρες. Σε αυτές πρόλαβε και έκανε το ενυδρείο λαμπίκο ....!!!!
Μπορείτε να μου πείτε, εκτός απο το είδος και το τελικό του μέγεθος Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Pterygoplichthys Joselimaianus L001!!!
20 με 30cm τελικό μέγεθος....κτηνάκι αλλά όμορφος! ![]() http://www.planetcatfish.com/catelog...ygop/177_f.php
|
||||
|
||||
![]()
Aν ειναι κολλημα τα ενυδρεια το εχω παθει,γυρισα απο ξενυχτι τσικνοπεμπτης και γραφω στο board!
το σχολιο μου στο θεμα ειναι το εξης, την φωτο απο ποιο φιλτρο την εχεις περασει?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
husky_jim ευχαριστώ πολύ. Ναι πράγματι είναι πολύ όμορφος. Το μέγεθός του στο μέλλον θα με προβληματίσει .....!!
mikenuke η φώτο δεν έχει επεξεργασθεί καθόλου. Την έβγαλα με μια konika-minolta DiMAGE X31 χωρίς φλάς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θεωρείτε αξιόπιστη αν και ειναι χαμηλής τιμής. Και για όσους ψάχνουν για digital να αναφέρω οτι ειναι στα 3 Mpixel. Σημειώνω πως δεν εχει manual focus. Εχει και υπερ και κατά |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου το πουλησανε για gibicceps..
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση: