|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Μόλις παρατήρησα στο pearl scale μου μια άχνη θαμπή κοκκινοπή κηλίδα στο αριστερό πλευρική του πτερύγιο. Σε τι μπορεί να οφείλετε; Στο φιλτρο του ενυδρείου έχω βάλε μπόλι πριν απο 15 ημέρες και έχω κάνει μια αλλαγή νερού την κυριακή περίπου το 30%, πάντα με αντιχλώριο και σωστή προετοιμασία κ σήμερα σκοπεύω να κανω πάλι αλλαγή νερού. Μετρήσεις αμμωνίας κανω καθημερινά και ειναι φυςιολογικες. Έκανα και πριν απο λιγο πάλι καλές.Τι μπορει να είναι αυτό; Κάποιο βακτήριο; Πως το αντιμετωπίζω; Το ψαράκι ειναι μια χαρά, τρώει με όρεξη απλά καμία φορα κάθεται ακίνητο σε οποιοδήποτε σημείο του ενυδρείου σαν να ξεκουράζεται- κοιμάται.τι να κάνω;;;;;;; Προσπάθησα να το βγάλω φωτογραφία αλλα δεν φαίνεται τίποτα, ασε που δεν μπορώ να το πετύχω ακίνητο ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω | Foveras | Malawi | 3 | 18-03-10 09:27 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Τι να κάνω? | klik | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-08-08 00:03 |
Ασπρη κηλίδα σε Gurami | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-12-04 20:53 |