|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Έχω αποφασίσει ότι το ενυδρεία θέλω να το κάνω τροπικό. Οπότε έχω κατασταλάξει μόνο στο γεγονός ότι πρέπει να βάλω μια ρίζα και φυτά. Θέλω να βάλω αρκετά φυτά ------> CO2. Αρχικά λέω να βάλω τις έτοιμες τις μπουκάλες, αυτές που μοιάζουν σαν σπρευ. Καταρχήν κάνουν δουλειά? Δεύτερον πρέπει να βάλω υπόστρωμα για τα φυτά? Και τρίτον δεν ξέρω τι φυτά να βάλω. Έχω βραχυκυκλώσει από τις πληροφορίες και δεν ξέρω τι να πάρω. Δεν θέλω να μου βγει ο κούκος αηδόνι. Normal πράγματα, ούτως ή άλλος τα φυτά μεγαλώνουν. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω με τι φυτά να αρχίσω. Βοήθεια σας παρακαλώ. Ψάρια θα βάλω σύμφωνα με τα λίτρα και φυσικά τα φυτά. (γκουράμι και κόρι στο βυθό)
Ενυδρείο: dubai 80 φίλτρο: fluval 406 Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με επιλογή ph controller | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 05-09-11 18:23 |
Βοήθεια στην επιλογή αυτόματης ταϊστρας | billos95 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-05-11 20:28 |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Επιλογή φυτών | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-10 20:16 |
βοήθεια στην επιλογή | pavloukos | Malawi | 9 | 13-01-03 21:05 |