|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Τον Βρασίδα μου τον έχω 2 χρόνια και δεν ξέρω και πότε γεννήθηκε. Μου φαίνεται ότι είχα διαβάσει παλιά ότι ζουν 2 χρόνια. Να αρχίσω να προετοιμάζομαι; Πόσο ζουν οι μονομάχοι τελικά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιπου δυο χρονια.
|
|||
|
|||
![]()
Το περισσότερο που μπορεί να ζήσει ένας μονομάχος είναι τα τέσσερα χρόνια. Όμως με την ταλαιπωρία που περνάνε, ο μέσος όρος είναι τα δύο με δυόμισι χρόνια. Βέβαια εξαρτάται και από το κάθε ψάρι. Δεν είναι απαραίτητο λοιπόν να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι, απλά έχε το στο πίσω πίσω μέρος του μυαλού σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ... Πάντως φαίνεται γερό σκαρί! Ελπίζω να πάει παραπάνω... Δεν τον έχω σε γυάλα αλλά σε ενυδρειάκι 20λιτρο με φυτά οπότε μάλλον είναι καλά στα κέφια του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρασίδας....
![]() ![]() ![]() ![]() Να σου ζήσει! |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα στο χρονο πανω μου λενε αντε γεια!!!(φυσικα δεν τους βαζω σε θερμοστατη)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τον δυκο μου τον εχω περιπου 3 χρονια και φενετε μια χαρα σε ενειδριακι 15αρη πικνοφυτεμενο,ασε που ζευγαροε και μια φορα την θηλικια μου.Η μεση υλικια ειναι περιπου 2 με 3 χρονια το πολυ.
|
||||
|
||||
![]()
Είχα απορία πάνω σ'αυτό.. Αν πάρω μια θηλυκιά για να ζευγαρώσει μόλις γίνει η δουλειά πρέπει να την βγάλω επειδή μετά θα της ορμάει; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάποτε. Όπως επίσης ότι πρέπει να βάλεις 2 θηλυκά μέσα μαζί του
------------------------- Αφού το έμαθες βάλε του έναν θερμοστάτη τον χειμώνα. Δεν είναι ακριβός. Νομίζω αν θυμάμαι καλά γύρω στα 15 ¤ κάνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efi : 10-04-09 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα πρώτα πρέπει να αναρωτηθείς (σε περίπτωση που θα πετύχει η αναπαραγωγή) τί θα κάνεις τα μικρά;;; Αν επιβιώσουν καμιά 20αριά θα πάρεις αντίστοιχα ενυδρεία;; Για να ζευγαρώσουν θέλουν προετοιμασία και ειδικές συνθήκες. Για κανένα λόγο δεν του βάζεις δύο θηλυκές μέσα, δεν είναι guppy! Η αναπαραγωγή του μονομάχου είναι απαιτητική (πολύ χρόνο, διάβασμα, χώρο κλπ). Η γνώμη μου είναι να μην το προσπαθήσεις πριν το σκεφτείς καλά!
![]() Υ.Γ. Μετά το ζευγάρωμα το θηλυκό πρέπει να επιστρέψει στο ενυδρείο του γιατί θα υπάρξει πρόβλημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εντάξει απλά ρώτησα απο περιέργεια πιο πολύ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι η αληθια ειναι οτι πρεπει να βγαλεις την θηλικια γιατι θα την σακατεψει.Δεν ειναι απαρετιτο να εχεις δυο θηλικες,εγω και τις δυο φορες που εκανα αναπαραγωγη , εβαζα 1αρσενικο και μια θηλικια.Καλη επυτιχια αν προσπαθησεις αναπαραγωγη.Να ξερεις οτι πρεπει να το μελετησεις αρκετα προτου αρχησεις την αναπαραγωγη,πρεπει να προετημαστουν και τα δυο φιλα και να βρεις το καταληλο μερος
|
||||
|
||||
![]()
egw toys exw mazi zeygarosan kai akoma mazi toys exw o arsenikos einai sth folia kai h thilikia kobei boltes den exoyn problima simera bgikan kai ta psarakia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν λες οτι μπηκαν και τα ψαρακια μεσα τι ενοεις;Aν εβαλες μεσα ψαρια τι ψαρια ειναι αυτα;΄Ανεβασε και καμια φοτο.Φενετε ενδυαφερον η περηπτοση!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
Πόσο να ταΐζω?? | Zorba_The_Freak | Bettas | 10 | 15-03-09 02:24 |
Πόσο συχνά ανθίσουν? | alati | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-01-09 01:02 |
πόσο οικολογικό? | sira | Παραλία - Beach Bar | 4 | 24-02-07 01:31 |
Πόσο αλάτι? | andreasp | Ζωοτόκα | 14 | 23-11-05 22:26 |