|
|||
|
|||
![]()
Οι μετατροπες σταματημο δν εχουν και λογο κρισης ειναι ακομα περισοτερες!
![]() ![]() ![]() ![]() Επιδι κανω ενα reef ενυδρειο 180λτ και χρειαζομαι σαμπ εχω απο ενα αλλο ενυδρειο ενα σαμπ 60*60*60 αλλα ειναι ψηλο και δεν χοραει απο κατω. σκεφτομαι αμα γινετε να το κοντινω και να αλλαξω τα διαμερισματα μιας που θα γινει για θαλασσινο! τι λετε γινετε ευκολα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και μετα να το χαραξω με ενα εξαρτημα που εχουν οι τζαμαδες γιανα το χαραξω και μετα με την κλασικη κινησει να το κοψω-σπασω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλή δύναμη σου έυχομαι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακατόρθωτο δεν είναι τίποτα, όρεξη για δουλειά να έχεις και χρόνο (εγω είμαι και λιγο μαζοχας DIYστας)
|
|||
|
|||
![]()
ολοι το εχουν διστιχος λιγοι το βγαζουν!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
samp σε ενυδρείο.. | piranha friend | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 48 | 01-06-13 18:39 |
μετατροπη σε φιλτρο FLUVAL 305 | Sakisdraminos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-02-12 16:57 |
samp | teris_1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 15-10-09 00:00 |
Μετατροπη RIO 240 σε θαλασσινο | iliasf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 11:48 |
Μετατροπη σπειρωματων | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 30-06-05 07:39 |