|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και εκει που τελειωνα κατι δουλειες, ειπα να παω απο το petcity να παρω ταμπλεττες για τα "τρελλα μωρα" (και μην μου πειτε οτι δεν τα ξερετε)
![]() Πλησιασα να τα χαιδεψω, και μια τσουπρα (οπως αποδειχτηκε μετα), σηκωνεται αμεσως και πλησιαζει το χερι μου, αρχιζει να σκαρφαλωνει στο συρμα, να κυλιεται, και να χουρχουριζει γλυφοντας μου το χερι και κανοντας σκερτσα, ενω τα αλλα 2 αδιαφορησαν πληρως. Εγινε σουσουρο, μαζευτηκε λαος, και οι κοπελλες των ταμειων ελεγαν οτι πρωτη φορα το εκανε αυτο, ηταν αδιαφορα ολες τις μερες! Ειχα πει οτι δεν θα ξαναεπαιρνα αλλο ζωακι μετα τον ροζακη, αλλα αυτο ηταν δεν μπορεσα να αντισταθω στα σκερτσα, με υιοθετησε! Οριστε η τσαχπινα μου: ![]() Λατρευει να ειναι συνεχεια επανω μου, και να εξερευναει. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | Άλλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |