|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να στειλω κατι ψαρια στην σαμο απο θεσσαλονικη , πως γινετε η φαση γιατι δεν εχω ξανα στειλει, μου ειπαν οτι βαζουν στην σακουλα αμπουλα οξυγονουν για να αντεξουν ισχιει αυτο , που μπορω να βρω.... ποιος ειναι ο καλητερος τροπος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες ώρες είναι το ταξίδι? Τι ψάρια θέλεις να στείλεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
απο οτι μου ειπαν ειναι 15 ωρες με το καραβι. convict(katadikoi) μεγεθος (απο 1.5-2,5)
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν θέλεις ένα φελιζολένιο κουτί για να κρατήσει την θερμοκρασία και να μην πέσει απότομα.
Σακκούλες ευρύχωρες με 1/3 νερό και το υπόλοιπο αέρας. 1 ψάρι ανά σακκούλα ή 2-3 αν είναι πολύ μικρά (σαν τα δικά σου). Υπάρχουν ταμπλέτες οξυγόνου αλλά μάλλον δεν τις χρειάζεσαι για τόσο μικρό ταξίδι. Για επιπλέον προστασία μπορείς να βάλεις στη σακκούλα 1-2 κόκκους ενυδρειακού άνθρακα ή ζεόλιθου. Καλοτάξιδα! (τον τίτλο στα θέματα σου κάνε τον πιο σαφή και όχι τόσο γενικό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα καταλαβα ευχαριστω φιλε μου για ακομη μια φορα που με βοηθισες να εισαι καλα κ καποια στιγμη μια μπυρα κερασμενη .....ευχαριστω κ οσο για την επομενη φορα θα ειμαι ποιο σαφης..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οικονομησαμε ick?? παιδια τα φωτα σας. | Ektorakos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-04-12 13:12 |
παιδια τα φωτα σας | chris. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-01-11 21:03 |
Τα φωτα σας παιδια | fishme1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-10 11:18 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |