|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας!!!
Μετα απο καποια χρονια που ειχα στην κατοχη μου ενα 1500αρι δισκαδικο, αναγκαστικα λογω μετακομισης χρειαστηκε να μικρινει και να γινει πλεον 890 λιτρα. Απο εκει που φιλτραριζα με σαμπ, για να κερδισω χωρο εφτιαξα ενα φιλτρο εσωτερικα στο πλαι του ενυδρειου. Παρακατω μπορειτε να δειτε μερικες φωτο απο το βιοτοπο του σπιτιου μου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eγραψες παλι, φοβερος βιοτοπος, φοβερα ψαρια !!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οτι και να πω είναι λίγο!
Τα ψαράκια σου τα έχω ερωτευτεί!Αχ αυτή η δισκοπάθεια!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε Νινταλ με τις ψαρουκλες σου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαστασεις εχει το θηρίο?απο ρεύμα πως τα πας γιατι εγω άρχισα να τρομάζω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι... ζηλευουμε....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 lit biotope | BOUT | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 04-10-13 09:49 |
Αναπαραγωγη Wild Alenquer Cuipeua | NIDAL | Δίσκοι | 27 | 29-03-11 11:24 |
tanganyika biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 21-07-10 16:13 |
Tanganyika biotope | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 11-10-08 20:26 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |