|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εκτος απο αρτεμια τι αλλο μπορω να τα ταισω την στιγμη που θα εκολαφτουν??
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΡΘΡΑ...απαντησεις θελω δικες σας!! προτεινετε μου τροφες...και πειτε μου αν υπαρχουν ετοιμες...πχ της sera,tetra κ.α. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GAB team : 01-12-13 στις 15:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Ταισμα σε γόνους τι ψαριού;
Ρωτάω γιατι πολλές φορές δεν μπορούν να τραφούν με το ίδιο μέγεθος όλα τα ψαράκια.. |
|
||||
|
||||
![]()
γενικα για τα killifish μιλαω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
microworms φιλε μου!!εδινα στα δικα μου μικρα!!πρεπει να βρεις ομως καποιον που να εχει ηδη καποια καλλιεργεια για να σου δωσει λιγο ετσι ωστε να ξεκινησεις τα δικα σου!εγω τα δικα μου τα παρηγγειλα απο το ebay!
![]()
And the Lord shall deliver me from every evil work, and will preserve me to his heavenly kingdom: to whom be glory for ever and ever. 2 Timothy 4:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν κοιτα επειδή εγώ έχω πάρει αυγά από το e-bay και τα έχω εκκολάψει να σ πω, όταν είναι μικρά θα ταϊζεις με microworms για 6-7 μέρες...
Μετά άρχισε με αρτέμια αν και σχεδον όλα τα μικρά θα δεχτουν αρτέμια με την πρώτη.. Απλά να φτιάξεις από 2-3 καλλιέργειες για να μην σ χαλάσει καμία!! Εγώ παραλίγο να την πατήσω έτσι... Ό,τι άλλο θες ρωτας μιας που θα ασχοληθείς και εσύ με αυγά killifish! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το petshop εχει microworms ετσι;;;
νομιζω εχω δει αποξηραμενα;;; κανουν ετσι;;; εκτος απο αρτεμια τι αλλο να τα ταιζω μου φαινεται δυσκολη η διαδικασια παραγωγης τς γι αυτο!!! :ρ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | HLIASKR | Δίσκοι | 60 | 07-12-11 03:35 |
ταισμα........... | GENITORAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-09-09 18:00 |
Ταισμα σε κουλι | theofilos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-06-08 21:11 |
Ταισμα? | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 05-03-08 01:36 |
ταισμα | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-02-07 22:12 |