|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας, εχω το συγκεκριμένο φίλτρο και στον καθαρισμό του έσπασα το κεραμικό αξονάκι. Τώρα έχει πολυ πεσμένη ροή. Γνωρίζετε αν κάποιος μπορεί να έχει στοκ? Μου είπαν παραγγελία σε κανα δυο μαγαζιά που ρώτησα και σίγουρα πάνω απο 2 εβδομάδες παράδοση (δλδ με το νέο έτος σε ελεύθερη μετάφραση). Ο κωδικός που έχει το manual είναι 7444390 Ευχαριστώ, Δημήτρης |
|
|||
|
|||
![]()
Παρε τηλεφωνο στα παρακατω μαγαζια ολο και καποιος θα εχει !!!!
1) ΖΩΟΦΙΛΙΑ Περιστέρι Βασ. Αλεξάνδρου 112 ( κοντά στο ΙΚΑ Περίστερίου ). τηλ.210 5719709. 2) Fish & Pet Β. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Σ. ΞΕΖΩΝΑΚΗΣ Λ. Ιωνιας 196 Αλιμος ΤΗΛ: 210 9888172 FAX: 210 9889082 και οι 2 απ' οτι ξερω εχουν στοκ σε ανταλακτικα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το έχουν και οι 2, Περιστέρι μου πέφτει πιο κοντά ![]() Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να ξαναβρώ το βράδυ την ροή μου. ------------------------- καλησπερα, αλλαξα το αξονακι, αλλα δεν μου αρεσει η ροη. επειδη το φιλτρο το εχω παρει μεταχειρισμενο και το εχω λιγο καιρο θελω να δειτε το παρακατω βιντεο και να μου πειτε αν ειναι οκ η ροη View My Video Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη puntomad : 11-12-13 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καθάρισε και τους σωλήνες, υποθέτω μέσα ειναι καθαρό.
|
|||
|
|||
![]()
Πες και πως εχεις τα υλικα στο φιλτρο...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οι σωλήνες ειναι καθαρές.
εχει 3 κάδους μέσα, στον κάτω κάτω και τον μεσαίο έχει eheim βιολογικο υλικο, μου το ειχε πει ο φίλος που μου το έδωσε αλλά δεν θυμάμαι πως μου το είπε και στο πάνω πάνω έχει ενα μπλε σφουγγάρι και λευκό υαλοβάμβακα και αυτα Eheim Επίσης τσέκαρα και την φτερωτή, περίπου στην μισή στροφή μπλοκάρει με τον μαγνήτη (δεν γυρνάει τρελά) και δεν βλέπω και αέρα μέσα στο φίλτρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim ecco pro 200 | mmamatsis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 31-03-12 18:39 |
Eheim Mechpro ή μακαρόνι;;, Σε eheim ecco 2034.. | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-11 10:31 |
Eheim ecco 300 ή Flouval 205? Help !!! | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 05-04-11 17:07 |
eheim 2234 | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-11-06 23:43 |