|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλησπερα...ειδα σε ενα πετ σοπ κατι κιχλιδες..ηταν μικρα ακομα σε μπεζ χρωμα μου ειπε οτι κανουν για το 125 αρι μου...αλλα δεν μου ειπε ακριβως τι ειδος!
|
||||
|
||||
![]()
Παω στοιχημα οτι και 20αρι να του ελεγες οτι εχεις θα σου ελεγε οτι κανουν.Προσπαθησε να τις βρεις σε καμια φωτογραφια να μας τις δειξεις.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι γατος κλεοβουλε!αυτα!τι λιτρα θελουν?κ τι παραμετρους νερου?
|
||||
|
||||
![]()
νιάου
![]() http://www.seriouslyfish.com/species...nigrofasciata/ και γεννάνε σαν κουνέλια....ετοιμάσου και για το μετά (μεγαλύτερο ενυδρείο, που θα δίνεις τα μικρά...) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ κανουν για το 125?ph 6-8 7 κατι εχουμε εμεις εδω....σε ενυδριο φυτεμενο θα υπαρξει πρωβλημα?
|
||||
|
||||
![]()
Για ένα ζευγάρι κάνει. Εντάξει είσαι με το Ph.
Τα φυτά που δεν είναι καλά προστατευμένη η ρίζα τους και είναι κοντά στην φωλιά τους θα ξεριζωθούν από το σκάψιμο. Έχεις άλλα ψάρια μέσα? |
|
||||
|
||||
![]()
ζωοτοκα....μολι ξυφοφορακια...κ λιγες ρεντ τζερι...μου αναψε φωτιες τωρα...πρεπει να τα δωσο ολα τα αλλα ε?αλλιως θα γινουν μεζες?
|
||||
|
||||
![]()
προτίμησε την κανονικη μορφη αν εχει..και οχι την αλφικη(albino-)
------------------------- Παράθεση:
ειναι ομως μια πολυ καλη αρχη και εισαγωγή στις κιχλίδες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 13-10-13 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα ζωντανά που έχεις θα περάσουν δύσκολες ώρες μαζί τους.
Αλμπίνο είναι αυτά που είναι λευκά και έχουν κόκκινα μάτια. Υπάρχουν και λευκά ξανθικής (ή λευκιστικής) μορφής με κανονικό χρώμα ματιών. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχχχχχ θα κανω σεταπ μου φενεται....!
|
||||
|
||||
![]()
Μονο μονα τους τα συγκεκριμενα ψαρια.Και χωρις φυτα
|
||||
|
||||
![]()
αλμπινο ειναι τα ριγε?
|
||||
|
||||
![]()
θελεις να μας πεις την τιμη γιατι αν κανεις μια ζητηση στο φορουμ νομιζω πως θα σου δωσουν καμια 10αρια για πλακα ..
δωρεαν ! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα παόκια είναι η κανονική μορφή του ψαριού
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
17 ευρο νομιζωωω!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακριβα?κλεοβουλεεεε ειμαι κ παοκι φαντασου!
|
||||
|
||||
![]()
Πανάκριβα!
Βάλε μια αγγελία και θα βρεις όπως λέει ο Racikos τζάμπα. Υπάρχουν μερικοί που δεν ξέρουν τι να κάνουν τα μικρά κουνελόψαρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|