|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου πείτε αν σε ενυδρείο 100 καθαρά λίτρα ταιριάζει Macropodus spechti ( θα μπουν 2 ψάρια, δε γνωρίζω το φύλο τους ) με μονομάχο αρσενικό;
το ενυδρείο είναι το juwel rio 125 , φυτεμένο με αρκετές κρυψώνες και από ψάρια υπάρχουν 10 cardinal tetra, 1 αρσενικός μονομάχος, 1 ancistrus albino , 1 netrite snail και αρκετά helena snail. πάντα ήθελα τα συγκεκριμένα ψάρια αλλά δεν τα έβρισκα απο την άλλη δε θέλω να μου πάθει και τίποτα ο μονομάχος που τον έχω 2 χρόνια και έχω δεθεί μαζί του.......περιμένω τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθαν...Macropodus Spechti WC! | Dimis | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 44 | 16-02-13 18:31 |
μονομάχως | Emily82 | Bettas | 19 | 26-01-11 11:33 |
Rasbora + MACROPODUS OPERCULARIS ή Colisa lalia | kostiscv | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-09 16:49 |
Macropodus ocellatus | Raven | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 2 | 23-09-08 18:59 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |