|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά ...
έχω 4 νεροχελώνες περίπου 2,5 χρόνων σε ένα μεγάλο ενυδρείο 100χ50χ40 με σαμπ φίλτρο και με UVA & UVB λάμπες εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει 2 από τις 4 νερό-χελώνες μου να συμπεριφέρονται παράξενα .. δλδ η μια η χελώνα τεντώνει τα χέρια τhς μπροστά από το κεφάλι και τα κουνάει παράξενα στο πρόσωπο της άλλης.. θα προσπαθήσω να βάλω βίντεο ... http://www.youtube.com/watch?v=HjZr-...ature=youtu.be δυστυχώς δεν φαίνεται καλά ![]() λοιπών αν αυτό που υποψιάζομαι είναι αλήθεια έχω σοβαρό πρόβλημα ... 1. διάβασα ότι αν δεν έχουν χώμα μπορεί και να πεθάνουν αν δεν γεννήσουν τα αυγά και τα κρατήσουν μέσα τους ... 2. ειναι φυσικό να ζευγαρώνουν από 2,5 χρονών ??? 3. τι πρέπει να κάνω τώρα ???? ------------------------- ???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 04-12-13 στις 18:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεροχελώνες vs Σκουλίκια - Τα τρώνε ή οχι; | snappingturtle | Άλλα ζώα | 15 | 28-05-13 09:01 |
Πληροφορίες για νεροχελώνες | billm | Άλλα ζώα | 15 | 26-04-13 13:01 |
Ξεκίνημα με νεροχελώνες. Να το επιχειρήσω? | ChocolatePuma | Άλλα ζώα | 52 | 24-04-13 16:11 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |