|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου είχα δει μια κατασκευή με αντίσταση που την βάζεις στο βαρέλι για γρήγορη θέρμανση αλλά επειδή όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι για βοηθήστε ρε παιδιά..
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος ειχε ποσταρει εναν ταχυθερμαντηρα inox απο θερμοσίφωνα..με την αναζητηση θα βρεθει.. Είμαι από κιν και δεν μπορώ να ψάξω
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε έναν θερμοστάτη 300 w και με αυτόν μπορείς να προετοιμάσεις το νερό γρήγορα και εύκολα ή να βάλεις νερό από τον θερμοσίφωνα
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω εγώ.
Μέ έναν τέτοιο ζεστάναμε το νερό στα ενυδρεία που στήσαμε στην έκθεση. Απλή κατασκευή και φθηνή. (2000w περ. 15 euro). Θα βάλω φώτο το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ ![]() ------------------- Πέρασα από την Παντοθερμική στη Γιαννιτσών 13 και ούτε λίγο ούτε πολύ για να φτιάξουν την αντίσταση μου ζήτησαν 40 ευρώ! Θα ψάξω και αλλού..
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 01-11-13 στις 17:57 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποσκλήρυνση νερού σε βαρέλι προετοιμασίας | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-12-12 01:02 |
Βαρέλι προετοιμασίας | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-11-12 13:35 |