|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα:30
Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.):φυτεμενο Χρονος λειτουργιας:7-8 μηνες Υποστρωμα και ποιο:Nano DeponitMix Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων):1x9watt Φωτοπεριοδος:7 ωρες Παροχη CO2 ![]() Χρηση excel:- Λιπασματα που χρησιμοποιειτε ![]() Ταμπλετες λιπανσης:- Προγραμμα λιπανσης:1 σταγονα ανα 2 ημερες απο τοτε που εμφανιστηκε η αλγη(αν και λεει 1 σταγονα την ημερα) Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %):1 φορα την βδομαδα 30% Θερμοκρασια:28 Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4:- ΝΟ2:- ΝΟ3:περιπου 12.5 ΡΟ4:- Fe:- ΡΗ:7.5 KH:- GH:- Φιλτρανση:Nano corner filter Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων):25-30 red cherry κυριως μικρες και 2 helena Ειδη φυτων:egeria densa,java moss,moss ball,anubias barteri var. nana,Rotala rotundifolia,Heteranthera zosterifolia,Hygrophila polysperma,ricia Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10): Περιγραφη αλγης:εχει απλωθει στην ριζα που εχω και τωρα εχει παει και λιγο στο βυθο Ποτε εμφανιστηκε:πριν απο 3 μηνες την εφαγαν κατι apple snail που ειχα και τωρα ξαναβγηκε Αλλα σχολια:μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης: δυναμωσα την φιλτρανση μειωσα λιπασμα - τροφη εβαλα DIY CO2 αφαιρεσα οση μπορουσα με το χερι εβγαλα ψαρια (εμειναν γαριδες - σαλιγγαρια) επισης εχω σκεφτει να αγορασω amano shrimp και zebra snail Φωτο: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια! | spitogatos13 | Bettas | 9 | 17-08-10 18:54 |
Βοήθεια με Co2 | panagiotis265 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-02-09 09:14 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |
Βοήθεια !! | Access | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-03-06 23:23 |