|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και χθες εβγαλα λιγες φωτο, σας δειχνω το αγαπημενο μου και ξεχωριστο ψαρι των ενυδρειων μου!!!!!
datnioides microlepis ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φοβερο ψαρι φιλε θαναση!φτου φτου να μη στο ματιασουμε! το ειχες παρει απο μικρο ή το πηρες μεγαλο!?
|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλος ειναι μπραβο Θαναση!βεβαια και αυτο που ειναι πισω του στη τεταρτη φωτο ειναι το κατι αλλο!βαλε μια φωτο να το χαζεψουμε και αυτο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να το χαίρεσαι το τερατάκι σου
![]() πόσα εκατοστά είναι; |
|
|||
|
|||
![]()
εγω λεω να κανει ενα αλμπουμ με τα ψαρια του και να το βαλει εδω!
|
|
||||
|
||||
![]()
το datnioides το ειχα παρει γυρο στα 4-5 εκατ. και πραγματικα για να φτασει εδω που εφτασε θελει πολυ κοπο. τωρα ειναι γυρο στα 30. τα ψαρια αυτα μεγαλωνουν με αργους ρυθμους και ειναι πολυ ιδιοτροπα στο θεμα διατροφης και στο χωρο που τους δινουμε στα ενυδρεια.
------------------------- το αλλο ψαρι στην τεταρτη φωτο ειναι γατοψαρο. λεγετε Pseudoplatystoma fasciatum αλλα θα το βρουμε και με το ονομα Tiger Shovelnose Catfish, η' πιο ευκολα TSN. το ειχα παρει κι αυτο μικρουλι και τωρα ειναι 60+ εκατ. δεν εχω καλες φωτο γιατι χθες ηταν η μερα του dat μου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 12-09-13 στις 16:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν επιτρεπετε ποσο το μαλλί??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω το ειχα παρει 35 ευρω.
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι!! Βαλε και κανενα ματι στο ενυδειο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σαι καλα φιλε. οσο για ματι... στο μεγαλο ενυδρειο εχω βαλει ενα στα μπετα μεσα... και θα εχω αλλο ενα απ εξω, για τα δυσκολα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε μου το δινεις να τα κανω 12 ?
|
||||
|
||||
![]() ολα εχουν την τιμη τους... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσεχε τι λες εχω τα μεγαλυτερα μετα το δικο σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ψαρι!!!
Θαναση, οταν σου φαει το δαχτυλο αντι για την τροφη του, στειλε μου μηνυμα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DATNOIDES MICROLEPIS περιεργα σημαδια. | Sakisdraminos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 46 | 16-06-13 14:17 |
Datnioides micpolepis | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-12-11 14:35 |