|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά!Εδώ και περίπου 5 εβδομάδες έχει μπει νερό και στρώνετε ένα 700λιτρο που θα φιλοξενήσει δίσκους.Έχω βάλει κάποιες ρίζες τις οποίες τις πήρα απο ένα παιδί που τις πούλαγε.Δεν ήταν καινούργιες εννοώ.Αφού λοιπόν τις έτριψα πάρα πολύ καλά με καυτό νερό(έβγαλαν πάρα πολύ βρώμα) τις έστησα μέσα.Το θέμα μου είναι οτι ακόμα και μετά απο 5 εβδομάδες βγάζουν πάρα πολύ βρώμα.Θέλω να πω οτι ενώ καθαρίζω και ανακατεύω κάθε ΣΚ το βυθό,την επόμενη εβδομάδα ο βυθός απο άσπρος γίνεται πάλι καφέ και σε πολλά σημεία βρίσκω και μικρά (μέχρι 0,5 cm) κομματάκια ξύλου.Η ερώτηση μου είναι θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα?Δεν νομίζω να βγαίνουν ουσίες στο νερό που να δημιουργήσουν θέμα στα δισκάκια ε?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέμα συγκατοίκησης | NikosLrs13 | Bettas | 17 | 25-11-11 22:32 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |