|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλο απογευμα παιδια, χαιρετω
Στήνω το νέο μου ενυδρείο το οποίο είναι χωριτικότητας 330 λίτρων (διαστάσεις 150 μήκος επι 40 πλάτος επι 55 ύψος). Σχετικά με τον φωτισμό παρήγγειλα από το ιντερνέτ το κοντρόλερ της Arcadia ACE254 Twin T5 Controller, 54 Watt each, max 1200 mm (σχετικο σαιτ... http://www.arcadia-aquatic.com/ultra-seal-t5-controller ) το οποίο αναμένω να αφηχθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. θα ήθελα να μάθω ποιές είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες μάρκες λαμπτήρων Τ5 που μπορώ να βάλω αφού θα έχω μέσα και αρκετά φυτά χαμηλών απαιτήσεων, σε σχέση με το χρώμα τους, τον τύπο τους ή και τι συνδιασμούς λαμπτήρων μπορώ να βάλω. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
1 sylvania grolux
1 daylight 6500kelvin και θα πανε σφαιρα τα φυτακια σου. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φίλε είμαι από την Κύπρο και δυστυχώς εδώ δεν τις έχουμε αυτές δεν τις φέρνουν ούτε τα πετσοπς ούτε τα καταστήματα φωτιστικών. Κάτι άλλο? |
|
||||
|
||||
![]()
λαμπες daylight αποκλειεται να μην εχουν τα ηλεκτρολογικα καταστηματα οσο για τη grolux παραγγειλε απο ελλαδα .
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχετε να μου προτεινεται Τ5 αλλών εταιρειών?
------------------------- Παράθεση:
Για τα LED οι αποψεις που ακουσα απο διαφορους ηταν αρνητικες.... αν και θα γλιτωνα καποια χρηματα απο την οικονομια του ρευματος .. ισως επανελθω στο μελλον.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giokarakannas : 29-08-13 στις 21:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογή κατάλληλων λαμπτήρων | vaggstef | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-05-12 00:06 |
Φίλτρο τύπου Αμβούργου σε θαλασσινό ενυδρείο. | markdoub | Φίλτρανση | 2 | 25-01-11 22:15 |
Βοήθεια για μικρό ενυδρείο τύπου γυάλας | tsiou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-10-10 23:18 |
Αλλαγή λαμπτήρων τύπου Fluora | underwater | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-07 22:48 |