|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα είχα μια απορία ποιο ειναι το επιστημονικό όνομα της " ντομάτας " για το ενυδριο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
hygrophilia difformis
(μάλλον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατι την λέμε ντοματία αφού δεν ανήκει σε καμία κατηγορία της ντοματία που ξέρουμε ; : (Solanum lycopersicum συνώνυμο Lycopersicon esculentum) η κανονική ντομάτα που όλοι ξέρουμε !
------------------------- Η απορία γεννήθηκε σήμερα στο μάθημα της μετασυλλεκτικής φυσιολογίας όπου η καθηγήτρια έλεγε ότι το ρίζη και κάποια φασόλια ειναι υδρόβια και είπα και εγώ ότι ειμαι κάτοχος ενυδριου και είπα ότι έχουμε και εμείς την ντοματία στα ενυδρια! Και η Καθηγιτρια μου είπε ότι δεν υπαρχη υδρόβια ντοματία , οπότε κατέληξα εδώ για να μάθω αφού μετά απο μια αναζήτησή στο Google δεν βρήκα τπτ ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapngage : 07-11-13 στις 13:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ακριβως αυτη ειναι η ονομασια. Τωρα γιατι βγηκε ο τιτλος "ντοματια" (και οχι ντοματα), δεν βρικω κανενα λογο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έπεσε ένα από τα 5 φυτά που ξέρει! ![]() Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ομοιότητα των φύλλων (σε emersed μορφή).
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ για της άμεσες απαντήσεις σας ^^
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ομοιότητα των φύλλων (σε emersed μορφή).[/QUOTE]
Ακριβώς |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία | mixalhs89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-10-13 23:15 |
Απορία DIY CO2 | ShadowVValker | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-06-12 13:15 |
Μια απορία. | Παναγιώτης Κ | Malawi | 1 | 02-01-12 10:13 |
Απορία με KH | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 28-11-09 16:02 |
Απορία | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:32 |