|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας!!Τις τελευταιες μερες τα 2 σκαλάρια μου για καποιους ανεξηγητους προς εμενα -τουλαχιστον- λογους εχουν τσακισει τις κορυφές απο τις Vallisneriες μου!Δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό!!ΜΕχρι πριν απο 10 μερες δε γινόταν κατι τετοιο!!Yγ:σε pet shop που ρώτησα με αμφισβητούσε ο υπάλληλος γιατι η vallisneria εχει πικρή γευσή και τα ψάρια αποφεύγουν να την δαγκώσουν-..που το ξέρει μην με ρωτήσετε..-!!!Καθέ γνώμη δεκτή!!Ευχαριστώ!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ούτως η άλλως πρεπει να ψαλιδίζεις τις κορυφές τους για να μην πιάνουν όλη την επιφάνεια. Εμένα τις τρώνε τα μηλοσαλιγκαρα και οι γαρίδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έχω παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο με τα δικά μου σκαλαρια. Σε διάφορα φυτά τα βλέπω να τσιμπολογούν. Μπορεί να χρειάζεται για το πεπτικό τους σύστημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vallisneria.. | stratigos24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 24-04-12 20:27 |
vallisneria gigantea | irongud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 17-08-11 21:42 |
VALLISNERIA | CHRISTOS13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 14-10-10 16:50 |
Αρρωστη Vallisneria? | kakouras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 16-04-09 15:37 |
Vallisneria και....προβλημα ?!? | sarevock | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 12-03-09 11:08 |