|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον η αποφαση πάρθηκε και πιστευω με την βοηθειά σας να μπορεσω να το υλοποιησω
Η σκεψη ειναι να φτιαξω ενα ενυδρειο 65χ65χ40 υψος (35εκ στηλη νερου ) περιπου 150 λτ και σαμπ αλλα 100. η γυαλα γινεται χαμηλη για να με καλυψει ενα φωτιστικο 2χ24 τ5. με αυτον τον φωτισμο και με αυτο το υψος ειμαι οκ για χαμηλων απαιτησεων κοραλια???? η υπερχηληση θα γινει τυπου durso στην μεση της πλατης τζαμι για το ενυδρειο λεω 10μμ rimless. ακουω προτασεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γύρω στα 80 watt τα χρειάζεσαι.(μισό watt ανά λίτρο.) 45 εκατ κάνε το ύψος.
Και 8αρι τζαμί να βάλεις είσαι μια χαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε φωτιστικο μαλλον θα παω σε κατι 4χ24 αν εχεται να προτεινεται κατι σας ακουω , αν και αργω ακομη σημερα θα παω στον τζαμα για να παρω τιμες. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά είναι απλά να ξέρεις οτι στην έξοδο όσο μικρότερη διατομή έχεις τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πίεση του νερού από την αντλία, γι'αυτό καλύτερα Φ25 όλα. Προσωπική γνώμη αλλα επειδή και εγώ έιχα ξεκινήσει να το κάνω εντελώς μόνος μου (την δεξαμενή) τελικά με μικρή διάφορα από έναν τζαμα, μου το έκαναν παιδιά με ενυδρείακο μαγαζί και μου λυσανε όλα τα τεχνικά προβλήματα και θέματα που μπορεί να έιχα επειδή δεν τα έιχα σκεφτεί...
|
||||
|
||||
![]()
Για να εχεις μεγαλυτερη ανταποκριση απο το θαλλασινο team στο topic σου μεταφερθηκε το θεμα σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
www.animalstation.gr παρε προσφορα και απο τον Νινταλ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο Ασίας (χαμηλών απαιτήσεων) | aristomenis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 37 | 17-09-12 21:13 |
60 λίτρα χαμηλών απαιτήσεων | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 26-09-11 15:55 |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Ξεκίνημα φυτεμένου χαμηλών απαιτήσεων... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 22-03-05 19:03 |