|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας!Πήγα στο κοντινό pet shop μου να ζητήσω μετρήσεις για το ενυδρείο μου,το οποίο είναι 50 λίτρων,έκανα αλλαγή νερού πριν 6 μέρες,έχει μέσα 3 Πλάτυ,5 νέον τέτρα και σε λίγο θα βάλω 1,2 ή 3 Guppy,ανάλογα.
Οι μετρήσεις (μου τα έκανε "μετάφραση" δεν μου τα'γραψε π.χ. ΝΟ2) Χλώριο : καθόλου pH : 7,6 σκληρότητα άνθρακα? 14-15 γενική σκληρότητα 15-18 Νιτρικά : 25 EDIT : Έβαλα το ένα θηλυκό μόνο,το οποίο έχει super ουρά ( κατάσταση,δεν είναι αρσενικό!) γτ βρήκα και στο άλλο αρσενικό finrot.Μήπως να χαμήλωνα τη θερμοκρασία (το θερμόμετρο γράφει 27,να χαμηλώσω τον θερμοστάτη για να γράφει 24) και να έκανα αλλαγές νερού 20% 2 φορές την εβδομάδα; Τι να κάνω; Να τα επιστρέψω ντρέπομαι! Αυτός είπε πως είναι καλά,αλλά είναι ανεβασμένη λίγο η γενική σκληρότητα..ισχύει; Αν ναι,τι να κάνω; 2η ερώτηση : Του ζήτησα 3 guppy.Του ενός η ουρά (πήρα 2 αρσ. & 1 θηλ.) είναι σχισμένη (σαν finrot).Τα άλλα είναι μια χαρά οι ουρές τους.Μήπως αυτό με τη σχισμένη να το'βαζα σε καραντίνα; Δεν τα έχω βάλει ακόμη τα guppy,τα αφήνω πάνω στο νερό να γίνουν ίδιες οι θερμοκρασίες... Τα άλλα είναι OK,αυτό είναι κάπως έτσι (όχι χρώμα,για την ουρά μιλάμε): ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νέα αρχή!!! μετρήσεις νερού | spirossd | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-08-10 00:02 |
R.O και μετρήσεις νερού | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-11-06 01:25 |
Ερώτηση για μετρήσεις νερού σε χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 17-03-05 21:50 |
Χρήση RO και μετρήσεις νερού | gemini_str | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-12-04 03:16 |
Μετρήσεις νερού | gougouk | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 10-06-03 08:05 |