|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παίδες
νέα ταλεπορία για εσάς σήμερα ![]() λοιπών ακούστε το πρόβλημα για σήμερα !! το ενυδρείο μου είναι DIY μέσα(από πάνω) έχω μια φλορέντζα Aqua Glo 36inch / 91cm 30watt Τ8 αλλά ο φωτισμός δεν είναι ικανοποιητικός και θέλω να τον αυξήσω !! δυστυχώς όμως η πλάτη του ενυδρείου μου έχει χώρο μόνο για μια φλορεντζα με διαστάσεις 36inch ή 91cm το ενυδρείο μου είναι φυτεμένο φουλ με διάφορα φυτά άρα αντιλαμβάνεστε ότι ο φωτισμός είναι το κλειδί !!! η ερώτηση μου είναι απλή !! πώς να αυξήσω τον φωτισμό μου ?? και δεύτερο πια είναι η καλύτερη φλορέντζα σε αυτό το μέγεθος ??? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |
Φίλτρο ενυδρείου SOS | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 26-08-10 00:25 |
συσκευασία ενυδρείου | karxarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-09-09 15:17 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |