|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια,
![]() ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα να σας γραψω για το εγχειρημα μου και αν μπορειτε να μου δωσετε και καποιες συμβουλες. Λοιπον, εχοντας ηδη ενα μικρο ενυδρειο 30 λιτρων θελησα να δοκιμασω να κανω ενα μικρο μεσογειακο βιοτοπο και ετσι εαν πετυχει να κανω ενα αρκετα μεγαλυτερο. Λοιπον, απο μηχανηματα οφειλω να πω οτι δεν εχω σκιμερ λογω οικονομικων δυσκολιων και σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να το αναπληρωσω με αλλαγες νερου καθε 10-15 μερες με ταυτοχρονη αναπληρωση νερου σε περιπτωση μεγαλης εξατμισης.Εχω εναν απλο κυκλοφορητη με εσωτερικο φιλτρο(+χημικο) και μια αεραντλια mouse. Μεσα τοποθετησα αμμο απο τη θαλασσα(βαθος 1,5-2 μ.) και βραχο τοποθετησα σημερα 3 κομματια προς το παρον εκ των οποιοων μονο το ενα μου αρεσει τελικα καθως τα αλλα δεν ειναι τοσο πορωδη. Πανω σε αυτο το βραχο υπαρχουν μερικες ανεμωνες μικρες. Ερώτηση: Με τι προτεινετε να τις ταιζω και καθε ποτε? ![]() Μαζι βρηκα εναν αχινο και εναν ερημιτη(?)..... Ερώτηση: Τι φωτισμο να εχω στο ενυδρειο? ΥΣ: Μη με μαλωσετε πολυ......Ειμαι αρκετα καινουριος σε αυτο και αρκετα παρορμητικος οφειλω να ομολογησω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Λοιπόν, η άμμος μέσα στο ενυδρείο κυμαίνεται από 7 έως 10 ποντους. Τα βραχάκια είναι και αυτά από τη θάλασσα. Ο αχινός και ο ερημίτης αύριο θα γυρίσουν στη θάλασσα. Ταυτόχρονα θα ψάξω και για άλλους βράχους που να έχουν κανονικές ανεμώνες γτ αυτό που έχω εγώ τελικά μάλλον με παραπλάνησε ![]() ![]() Βάζω και μερικές φώτο..... Ακουώ γνώμες και συμβουλές..... ΥΣ: Αυτό το άσπρο που μοιάζει με φύκος λέω να το απομακρύνω και αυτο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο εσωτερικο φιλτρο μονο λιγο υαλοβαμβακα για τα χοντρα και αντιφοσφορο, τιποτε αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε αύριο αυτό που ψάχνω είναι τραγάνα και θα βγάλω και τους 2 βράχους.....Αυτόν με τους σπειρογραφους τον κραταω!!!! Ευχαριστώωωωωωω!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε και καλη τυχη
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεσογειακο ενυδρειο 300λ τι εξοπλισμο θελει? | piranhas2 | Μεσογειακό | 8 | 25-09-11 19:53 |
νεο μεσογειακο | Πάνος | Μεσογειακό | 116 | 07-09-11 15:40 |
mini ενυδρειο | Koninos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-07-11 15:18 |
Να μια προταση για το Μεσογειακο σας ενυδρειο! | kwstas_original | Μεσογειακό | 14 | 04-03-11 20:59 |
Νεο Μεσογειακο | sv1gfu | Μεσογειακό | 3 | 05-07-08 12:57 |