|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μια μικρή βοήθεια.
Επειδή σιγά-σιγά πρέπει να καταλήξω σε συγκεκριμένα ψάρια, θα εκτιμούσα αν απο τα παρακάτω μου αποκλείατε αυτά που δεν υπάρχουν Ελλάδα και κάποια που ισως δεν κάνουν για το μέγεθος του ενυδρείου 1.51x51x62 (MxΒxY) Aulonocara baenschi Aulonocara jacobfreibergi Aulonocara masoni Aulonocara saulosi Aulonocara steveni "Usisya" Aulonocara stuartgranti "Ngara flametail" Cyrtocara moorii Aristochromis christyi Copadichromis azureus Copadichromis borleyi Exochromis anagenys Nimbochromis venustus Otopharynx lithobates Placidochromis electra Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Το μονο που δεν εχω δει εγω στην Ελλαδα απο αυτα που αναφερεις ειναι το Exochromis anagenys
![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
John ισως πουλαω καποια ψαρια απο αυτα που ανεφερες 2 aristochromis cristy , 1 exochochromis anagenys αν ενδιαγερεσαι στειλε pm
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Εννοείται οτι θα βάλω μόνο ενα είδος απο τα συγγενικά. Το ενυδρείο είναι ακόμα στην πρετοιμασία στησήματος (κατασκευή background, μάζεμα πετρών, κλπ) οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να πάρω κάποια ψάρια.Πάντως μόλις είναι έτοιμο σίγουρα θα απευθυνθώ και εδω για αγορά ψαριών. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ωραια ολα αυτα για τις aulonocares αλλα πολλες φορες τα αρσενικα βρισκονται στο ιδιο ενυδρειο με ασχετα θυληκα.Πως μπορουμε να το σταματησουμε αυτο?Προσωπικα ειχα αγορασει Aulonocara jacobfreibergi, θυληκια απο ιδιο ενυδρειο και τα παιδια βγηκαν εντελως ασχετα απο τον πατερα.Καποια υβριδια βγαινουν τοσο ομορφα.
Συμπληρωματικα προτεινω να βαλεις και scianochromis ahli αλλα και καποια ειδη protomelas. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|