|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΟΥ κανανε δωρο ενα ζευγαρι αυλονακαρες στην γιορτη μου αλλα δεν ξερω ποιο ακριβως ειδος ειναι .
Μηπως μπορειτε να το καταλαβετε . Το αρσενικο ειναι σομον και μπροστα εχει εντονο πορτοκαλι και το θυληκο ειναι ολο σομον. Απο τα παλια μου θυμηζουν τα lifalili ligo στου χρωματισμους τους δειτε την φοτο Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Επιλεκτικής αναπαραγωγής ψαράκι από Aulonocara sp. ''Stuartgranti Maleri".
Οι έμποροι τα δίνουν διάφορα ονόματα όπως A."German red",A."Rubescens",A."red fire" κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
μοιαζει ναι ειδικα η red fire
εχεις κανενα link να δω θερμοκρασια , ph , τροφη |
|
||||
|
||||
![]()
Φροντίδα, διατροφή, αναλογία (χαρέμι), όπως όλες οι Aulonocara.
Θερμ.25~, Ph 7,5-8+, κυρίως σαρκοφάγο. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το σαρκοφαγο το εχω δει σε πολλα ποστ .
τωρα επειδη εχω μεσα στο 300λιτρο αυτα τα δυο και 3 labido και 3 psedutrofeus yellow tail 8 μηνων και για τροφη εχω παρει αυτη http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1777 ειμαι οκ η πρεπει να παρω και κατι αλλο . Τι προτηνεις αρχηγε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα την φάει κι αυτήν αλλά κυρίως θέλει ζωική πρωτείνη και όχι φυτική.
Με τα λαμπίντο θα ταιριάξει διατροφικά αλλά τα (μάλλον Ps.asei)"yellow tail" θέλουν κυρίως φυτική. ![]() Ψάξε να βρεις και να εντάξεις σιγά σιγά στη διατροφή τους την NLS http://www.nlspectrum.co.uk/ |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να παρω blood warms η οχι???
|
|
||||
|
||||
![]()
κόκκινο σκουλήκι (εκτός απο ένα μονομάχο παλιά) δεν δίνω σε κανένα ψάρι.
Πάρε τροφές με Krill και γαρίδα. |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα τελικα τις nls cichlid formula και τα ταιζω τωρα 2 μερες .
μπορω να πω οτι στα labido ειδικα τα χρωματα τους εχουν γινει λιγο ποιο εντονα . Ευχαριστω Υ.Γ. μπορω να σου πω απο που τα πηρα αλλα δεν ξερω αν θα ειναι διαφημηση |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο λίγο στην αρχή για να την συνηθίσουν (περισσότερο τα asei που θεωρούνται κυρίως φυτοφάγα).
Απο χρώμα θα γίνουν τούμπανο ![]() Δεν υπάρχει θέμα διαφήμισης (ξέρω που την βρήκες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ΠΟΙΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ? | NIKOL_GOUV | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 01-10-09 20:45 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Και ομως!! | jimfytakis | Ζωοτόκα | 2 | 28-09-07 21:45 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |