|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δύο μάνες αλμπίνο και ένας πατέρας Bronze.
Τα θηλυκά έκαναν αυγά με διαφορά μιάς μέρας Αυτή τη στιγμή εκτιμώ να έχω περι τα 400 μικρά ηλικιας 7 ημερών. Το ενυδρείο είναι 30 λίτρα . Απομάκρυνα τα ενήληκα . Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: - Τα γατοψαράκια είναι διαφόρων σταδίων ανάπτυξης . Μετά απο μιά βδομάδα , κάποια είναι αρκετά πιό μεγάλα , κάποια μεσαία και κάποια σαν να είναι δύο ημερών. Είναι συνηθισμένο αυτό το φαινόμενο; - Ταίζω Tetra Min κανονικό flakes που το κάνω σκόνη στο χέρι μου. Επίσης Tetra Min Baby . Διάβασα σε πολλά άρθρα στο δίκτυο ότι γενικά υπάρχει αρκετά μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας στο γόνο των πρώτων ημερών κυρίως. Δέν έχω χάσει σχεδόν ούτε ένα μέχρι τώρα. Μήπως η κρίσιμη περίοδος είναι μετά την πρώτη βδομάδα; - Βρίσκομαι σε δίλημα πότε πρέπει να τα αραιώσω. Έχω ένα ενυδρείο 100 λ αχρησιμοποίητο και μάλλον ο τελικός τους προορισμός θα είναι αυτός . Πότε όμως θα μπορέσω να τα πιάσω και μεταφέρω χωρίς τον κίνδυνο της απόχης , αλλαγής περιβάλλοντος κλπ; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|