|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ειναι λογικο η 9-10 μηνων λαμπιντο μου να εχει βγαλει γεμισει στο προσωπο με γκρι/μαυρο χρωμα; Εχει βγαλει και τις χαρακτηριστικες λωριδες στο σωμα. Εχετε καμια φωτο να δω τι παιζει; Τη δικια μου θα τη βγαλω το βραδακι. Απλα με παραξενευσε γιατι εγινε σε μια βδομαδα μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι συχνό φαίνόμενο στα αφρικάνικα. Απλά η λαμπίντο σου, πήρε τα ηνία είτε στο ενυδρείο είτε στις θηλυκές είτε στην στίβα της με τις πέτρες και τα έντονα σημάδια που έβγαλε εξεικονίζουν αρχηγία. Αυτό συμβαίνει και στα αρσενικά. Πχ αν έχεις 2 αρσενικά, το ένα θα έχει έντονα χρώματα καθώς θα είναι το κυρίαρχο, και το άλλο πιο αχνά.
Αυτά. Εκτός και αν εννοείς άλλα σημάδια. Μια φωτό θα βοηθούσε. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι και αυτό δείγμα αρσενικού...επίσης μπορεί να οφείλεται σε ελλειπή πρωτείνη στην διατροφή τους...
Εγώ γιαυτό λέω κ ξαναλέω οτι φύλο δεν ξεχωρίζεις έτσι εύκολα στα mbuna..εμένα 'θηλυκό' labido μέσα σε ένα βράδυ(πραγματικά) έβγαλε μαύρες γραμμές στα πτερύγια και άρχισε και τα κυνηγητά για ζευγάρωμα.. |
|
|||
|
|||
![]()
θα ποσταρω φωτο πιο απογευματακι για να φαινεται καλα. ελπιζω να ειναι οκ. απο τροφη τους δινω σχεδον αποκλειστικα την cichlid vegi flakes ocean nutrition και που και που της hikari τα pellets
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα caeruleus θέλουν και τροφή για σαρκοφάγα..μην ξεχνάς οτι είναι παμφάγα...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα λαμπιντο παντως απο οσα εχω διαβασει δεν πρεπει να λογοζονται οπως ολα τα αλλα παμφαγα. χρειαζονται πολυ πρασιναδα |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως η μαυρίλα στο κεφάλι είναι και θέμα κυριαρχίας και 'καθαρότητας' του ψαριού..μην σε ανησυχεί..μην νομίζεις οτι έχει κάτι δηλαδή!Απλά μπορεί και να οφείλεται ΚΑΙ στην διατροφή του..
Εγώ προσωπικά θα τους έδινα 4-5 φορές την βδομάδα την πρωτεινική τροφή.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρησμενος μονομαχος-αλλαγη χρωματος! | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 11-09-11 18:22 |
Αλλαγη χρωματος στο φωτισμο | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-06-11 17:15 |
αλλαγή χρωματος σε lab yellow | thalia25 | Malawi | 22 | 15-05-09 12:55 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |