|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια.Εχω ενα ενυδρειο fish only(βλεπε πλαστικα κοραλια) και ηθελα να ρωτησω αν μπορω σιγα σιγα να βαλω καποια ευκολα κοραλια χωρις live rock.
Διαβασα στο reef central οτι ο λευκοστερνος ειναι ενα διαρκες τεστ νερου.ο δικος μου παει υπεροχα.Ισχυει? A,και κατι αλλο που θυμηθηκα... ο συλλογος αναμενεται να βρει συντομα μια στεγη? θα ηταν υπεροχο στα γραφεια να φτιαχναμε ενα ρεεφ συνεισφεροντας ο καθενας κατι απο το δικο του ενυδρειο. Α,χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα στην εκθεση... |
|
|||
|
|||
![]()
Απαντω μονο στο θεμα της στεγης - ελπιζουμε μεχρι την ανοιξη τα οικονομικα να εχουν σταθεροποιηθει ετσι ωστε να μπορουμε να πληρωνουμε ενα νοικι.
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαρτάται απο τις παραμετρους
του νερου σου... απο τα ψαρια που έχεις μεσα.... απο τον εξοπλισμο που έχεις..... απο χιλια δυο.... Ο βραχος προσφερει απλα σταθεροτητα .. και δεν ενοοω βασης...
|
||||
|
||||
![]()
Reef χωρίς βράχο έστω και λίγο νομίζω ότι είναι αδιανόητο.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα απαντήσω στο οτι χάρηκες που μας γνώρισες. Και εγώ χάρηκα, πάντα θεωρώ πως κερδίζουμε σαν άνθρωποι από μία γνωριμία.
|
|||
|
|||
![]()
μπορεί να γίνει αλλα με ζώα που δεν χριάζονται βράχο για να αναπτυχθούν , θα χριαστείς έξτρα φιλτράρισμα , οδηγίες για το στήσιμο (που δεν ξέρω που θα βρείς )
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|