|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
25 χρόνια μετά την κατασκευή του πρώτου μου ενυδρείου (ήμουν μόλις 15 ![]() Θέλω τη βοήθειά σας όσον αφορά τον φωτισμό ![]() ![]() Σημειώνω πως προτίθεμαι να βάλω αρκετά φυτά, εύκολα, με απαιτήσεις, θα δείξει ο χρόνος. (Co2 + λίπανση με liquid doser, θα μπουν αν όχι από την αρχή αλλά σε 1 μήνα σίγουρα) LED? T5? T8? Έχω διαβάσει πάρα πολλά και ομολογώ πως έχω μπλεχτεί λίγο ![]() ![]() http://dx.com/p/90w-7200lm-300-5630-...-dc-12v-177625 Πιστεύω με όσα διάβασα πως πληρούν τις απαιτήσεις ενός φυτεμένου με επιπλέον την προσθήκη μιας Osram fluora 30W. Θα ήθελα επίσης να μου προτείνετε συνδυασμούς λαμπτήρων σε Τ5 και Τ8. Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επίκληση στην εμπειρία και μια καλησπέρα. | Θοδωρής Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-01-12 15:24 |
Ποια η εμπειρία σας με τα Flower Horn? | liquid | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-03-10 12:07 |
Αγορά Μονομάχου μα καθόλου εμπειρία | kornek | Bettas | 12 | 06-01-09 23:40 |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
Τεστ για φωσφορικά - Ποιο κατά την εμπειρία σας ; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-11-03 23:44 |