|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια...
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τι μπορει να ειναι το σημαδι που εμφανισαν τα δυο αρσενικα λαμπιντο μου, και τι μπορει να το προκαλεσε αυτο. Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι σημερα το πρωι 2/4/13 βρηκα το εγκυος θηλυκο μου νεκρο... Πραγματικα εχω αρχισει να ανησυχω... ![]() Ευχαριστω εκ των πρωτερων...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΗΜΑΔΙ ΣΕ OSCAR | angelos7577 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 21-03-08 12:11 |
Λευκο σημαδι στο στομα | dianik06 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-01-08 11:13 |
Πορτοκαλη σημαδι...... | johnsin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-09-07 18:33 |
Κοκκινο σημαδι.sos | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-01-07 18:19 |
Καρντιναλ με σημαδι | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-12-05 12:36 |