|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα φιλτρο της Eheim το 2080 που δουλευει μηνες σε 300 λιτρα.Θελω να προσθεσω ακομα ενα το ιδιο.Σε ποσες μερες λοιπον θα ειναι στρωμενο και το καινουριο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν είναι να τα αφήσεις και τα 2 στο ενυδρείο τι σε απασχολεί;
αν είναι να το μεταφέρεις σε άλλο τότε μπολιάζεις από το παλιό και είναι αμέσως στρωμένο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κ δευτερο 2080????????γιατι??
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμαζομαι να παω στα 500 λιτρα με τροφεους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κ παλι εχω την γνωμη οτι σου φτανει το ενα!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε λίγες μέρες τα 2 φίλτρα θα γίνουν ισοδύναμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εννοουσα το μπολιασμα.Λαθος διατυπωση.Καπου ειχα διαβασει σε μια συγκριση φιλτρων και μαλιστα για το 2080 οτι ο χρονος μετατροπης της αμμωνιας σε nitrate ειναι 9 μερες αν θυμαμαι καλα.
Παντως κυριε Κλεοβουλε με κατατοπισες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον λες για την συγκριση με το fx5..το 2080 την μιδενισε σε 11 μερες ενω το fx5 σε 13..αυτο δεν λες??αν κανω λαθος διορθωστε με..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλε και το καινουργιο να δουλευει παραλληλα 10μερες και εισαι ενταξει
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτο εννοουσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει ομως σχεση η ερευνα αυτη της συγκρισης των φιλτρων, με την περιπτωση σου.
|
|||
|
|||
![]()
Από ότι κατάλαβα το νέο θα μπει παράλληλα στο ήδη υπάρχον, έτσι?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι άγχος γεννάται! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγχος δεν υπαρχει.Απλως σε μια βδομαδα θα τα μετακομισω σε νεο μεγαλυτερο ενυδρειο και θα ηθελα να εχω δυο ισοδυναμα φιλτρα.
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα θα μοιραστει η ιδια βιολογια σε δυο φιλτρα.
Δεν θα αυξηθει. Θα αυξανοταν μονο αν αυαξανοταν το ταισμα. Και μετα να το βαλεις το φιλτρο, το ιδιο θα ειναι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Κι αν δεν υπάρχει πλάνο να αυξηθεί δραματικά η ιχθυοφόρτιση μέσα σε ελάχιστο χρόνο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το πότε θα φτάσει το 2ο φίλτρο στο "100%" Καταλαβαίνω τώρα τον τρόπο σκέψης σου φίλε μου komori. Έχεις αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα το ένα 2080 σε ένα ενυδρείο 500 λίτρων και θα πας σε ενυδρείο 1000lt με προσθήκη του δεύτερου 2080. Οπότε ανησυχείς αν είναι επαρκής η φίλτρανση για τα λίτρα που γυρνάνε, σε σχέση με τα λίτρα του ενυδρείου. Δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν ισχύει αυτό που είπα παραπάνω. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσες μερες να περιμενω? | DIMITRIUS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-06-10 18:45 |
ποσες μερες αντεχουν τα φυτα εκτος... | giannisqq | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 07-02-10 16:54 |
SOS ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ | harris samos | Αναπαραγωγή | 9 | 13-04-09 16:23 |
Ποσες μερες καραντινα? | Andros | Χρυσόψαρα | 9 | 21-10-08 12:59 |
Labidochromis ποσες μερες | grkts | Malawi | 1 | 05-03-08 21:56 |